RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en - indien redelijker wijze mogelijk - in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Tevens kunnen verpakkingen van producten niet gebruikt worden als een verpakkingsmethode om producten retour te sturen. Zo kunnen schoenen bijvoorbeeld niet in een dicht getapte schoenendoos retour worden gestuurd/genomen.

 

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er zijn een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

  • Sale producten kunnen niet geretourneerd worden.
  • Bikini's/ badpakken kunnen niet geretourneerd worden wegens hygiëne.

 

GARANTIE

Bevat een product een fout of heeft u het niet in de juiste staat ontvangen stuur dan een foto van het product, je naam en de klacht naar info@personelity.nl.

U dient ten alle tijden eerst uw klacht te melden en door ons in behandeling te laten nemen. Stuurt u de bestelling retour voordat wij uw klacht in behandeling hebben genomen dan kunnen wij helaas uw klacht en eventuele gemaakte kosten niet meer afhandelen. 

 

 

Retour aanmelden via info@ personelity.nl
De consument draagt de kosten voor de retourzending.

© 2018 - 2019 Personelity | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel