OVER PERSONELITY

Personelity Fashion & Lifestyle

IF YOU CAN'T STOP THINKING ABOUT IT.... BUY IT 

Personelity Fashion&Lifestyle, deze gezellige en sfeervolle Boutique opende in 2009 haar deuren en groeide al snel uit tot een begrip in Schiedam (Winkelcentrum Spaland). Het was van NEL altijd al een droom geweest om jong en oud te kleden naar de laatste modetrends en dit vooral betaalbaar te houden. Dit is de kracht van Personelity.

Wekelijks gaan zijn wij op zoek naar de leukste musthaves en nieuwste trends. De winkel is ook voorzien van een aantal geweldige merken zoals Reinders, Tramontana, Rinacimento, Cup of Joe, By LouLou en nog veel meer.

Onder het genot van een hapje en drankje kunt u zich kleden met persoonlijk advies van het Personelity team. Dit doen wij met ontzettend veel plezier, passie & liefde.

En laat je veder inspireren door de Lifestyle trends in onze winkel, inspiratie en trends op gebied van wonen vind je bij Personelity. Met sfeervolle decoratieve woonaccessories en meubels. Ondere andere van de merken: Riviera Maison, PTMD, Masion Berger Paris, WoodWick en nog veel meer. Heel fijn en makkelijk onder 1 dak

Inmiddels zijn wij zo gegroeid dat er dan ‘eindelijk’ een vernieuwde webshop is.

ONLINE SHOPPING

NO MAKEUP, NO PANTS, NO PROBLEEM 

© 2018 - 2019 Personelity | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel